Recept: Batátové hranolky v horkovzdušné fritéze

Hranolky všeho druhu milujeme, a proto nás dnes čeká – Recept: Batátové hranolky v horkovzdušné fritéze!

Batáty, chcete li sladké brambory, jsou velmi oblíbené po celém světě.

My jsme taktéž jejich velcí fanoušci, a proto zde tento recept na hranolky nesmí chybět.

Recept – Batátové hranolky v horkovzdušné fritéze

👩‍🔬 Obtížnost: jednoduchá – 2/5 

Čas přípravy: 5 minut

Čas fritování: 20 minut

🍽 Počet porcí: 4

📝 Popis receptu

Batátové hranolky jsou mírně nasládlé a velmi chutné.

Jedná se o zdravou a opět velmi jednoduchou pochoutku.

Můžete je chroupat jen tak, nebo se hodí výborně třeba jako příloha ke steaku.

Pochoutky z těchto sladkých brambor milují zejména příznivci lowcarb stravování pro jejich skvělé vlastnosti.

📋 Ingredience

👩‍🍳 Postup receptu

🤔 Poznámky k receptu

Ačkoliv my máme obecně hranolky nejraději jen se solí a pepřem, tak se nebojte experimentovat.

K nasládlé chuti batátů se skvěle hodí i lehce pikantní koření.

Chutě batátových hranolek skvěle hrají například s avokádovým guacamole (tip: jak skladovat polovinu nevyužitého avokáda)

Výborné jsou samozřejmě i s kečupem, nebo s oblíbenou omáčkou.

☝️ Závěrečné hodnocení receptu – Batátové hranolky v horkovzdušné fritéze

  • vynikající pochoutka ze sladkých brambor
  • batáty jsou celkově zdravější, výživnější a obecně prospěšnější než-li brambory klasické
  • doporučujeme vyzkoušet i ochutit pikantnějším kořením

Recept: batátové hranolky

Recept: batátové hranolky

Recept: batátové hranolky

.

.

.

.

.

Pokud se vám líbil dnešní Recept: Batátové hranolky v horkovzdušné fritéze, tak si rozhodně nenechte ujít další

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *