Dnes nás čeká velmi jednoduchý, ale o to chutnější recept. Vinná klobása v horkovzdušné fritéze je tu! Pokud hledáte opravdu rychlý recept do horkovzdušné fritézy, tak dneska je tu správně.
Toto je vlastně jedno z prvních jídel, které jsme kdysi v horkovzdušné fritéze zkoušeli a po právu jsme si tento recept zamilovali.
🍽 Recept: Vinná klobása v horkovzdušné fritéze
Obtížnost: jednoduché – 1/5
Čas přípravy: 3 minuty
Čas fritování: 20 minut
Počet porcí: 2
📝Popis: Vinná klobása v horkovzdušné fritéze
Vinná klobása patří mezi naše oblíbené a jednoduché recepty v horkovzdušné fritéze.
Příprava je opravdu snadná a když nevíme co, tak tohle je pro nás jasná volba.
Recept je vhodný i pro děti a k všemožným příležitostem.
Taková Vánoční vinná klobása je pro nás opravdovou pochoutkou.
Nebudeme to zdržovat a jdeme na to!
📋Ingredience na Vinnou klobásu v horkovzdušné fritéze
- vinná klobása
👩🍳Postup receptu
- na úplný úvod předehřejte horkovzdušnou fritézu na 175 °C
- tip: přečtěte si několik našich doporučení a triků na používání horkovzdušné fritézy
- vinnou klobása smotáme do šneků a zašpejlujeme
- naši šneci z vinné klobásy jsou nejčastěji o velikosti kolem 150 až 200 gramů
- na dno fritovacího košíku můžeme vložit pečící papír, abychom fritézu zachovali čistou
- dodržte teplotu 175 °C, aby se klobása dělala rovnoměrně a nepraskla
- vaříme 10 minut z jedné strany a následně na dalších 10 minut otočíme
🤔Poznámky k receptu
Podáváme buď s bramborem, bramborovým salátem či chlebem a okurkou.
My máme v oblibě dokonce dýňový salát. Možná tomu nebudete věřit, ale je to fakt paráda.
Moc nám chutná, je krásně svěží, doporučujeme vyzkoušet.
Je to dokonce vhodná varianta, pokud hledáte chutný Low Carb recept.
Pokud vás zajímá LC, tak určitě vyzkoušejte i toto Low Carb pečivo!
☝️Závěrečné hodnocení: Vinná klobása v horkovzdušné fritéze
.
.
.
.